Krachtige zichtbaarheid voor advocaten & mediators

Dorien in gesprek serieus donker groene blouse

Krachtige zichtbaarheid voor advocaten & mediators

Word de go-to autoriteit in jouw vakgebied

De meeste advocaten en mediationkantoren zijn opgericht door juristen. Zij hebben het vak marketing niet geleerd en weten dus niet goed hoe ze zichtbaar(der) kunnen worden. Hoe maak je nu content die relevant is voor jouw doelgroep zodat het wordt gelezen? En hoe kun je jouw netwerk uitbreiden?

Wat biedt Marketing Pepper?

Marketing Pepper weet als geen ander wat nodig is om structureel zichtbaar(der) te worden als juridisch expert met relevante content op een manier die écht werkt en jou niet al teveel tijd kost.

Wat levert het op?

Wat levert het op als je zichtbaar bent? Je wordt gezien als de go-to-authority in jouw branche, ontvangt meer uitnodigingen om als spreker op te treden, krijgt meer aandacht van de pers en meer bekendheid en klanten.

pepertje_wit

Quick scan voor advocaten & mediators

Weten of jouw kantoor voldoende zichtbaar is?

Micheline Don | referentie Marketing Pepper

“Ik vroeg me af of de inzet van social media voor mijn bedrijf echt toegevoegde waarde zou hebben, er zijn veel mensen die zeggen experts op dit gebied te zijn maar dat was me tot nu toe tegengevallen. Door Dorien weet ik hoe ik social media kan inzetten voor mijn bedrijf op een manier die bij mij past en persoonlijk is. Zij nam mij ‘aan de hand’ en stelde goede vragen. Daarnaast heeft zij mij echt gemotiveerd om er werk van te (gaan) maken en enthousiast gemaakt. Ik zie het nu als een mooie uitdaging en niet meer als een noodzakelijk kwaad! De persoonlijke aanpak van Dorien en haar manier van werken spreken mij erg aan.”

 

Micheline Don
Advocaat & partner Parker Advocaten

Hoe zorgt Marketing Pepper samen met jou voor structurele zichtbaarheid?

We ontwikkelen een social media plan dat staat als een huis waarmee je direct aan de slag kunt. Je leert hoe je moet schrijven zodat het jouw prospects raakt en hoe je jouw netwerk uitbreidt. Dit alles zodat je structureel zichtbaar bent, klanten aanspreekt en jouw netwerk vergroot.

Social media

Je leert hoe je social media kunt inzetten zodat het oplevert en niet al te veel tijd kost. En op een manier zodat je structureel aanwezig bent.

  • Strategie
  • Social media plan
  • Social media kalender

Schrijven en bloggen

Je leert teksten schrijven die aansprekend zijn en jouw klanten raken. En hoe je berichten voor social media opstelt die worden gelezen.

  • Onderwerpen
  • Copywriting
  • Aansprekende teksten

Netwerken en acquisitie

Je leert hoe kun je jouw netwerk (online) uitbreidt en relaties bouwt op een manier die bij jou past, zonder dat het te veel moeite kost.

  • Uitbreiden netwerk
  • Kwaliteit versus kwantiteit
  • Bouwen aan relaties

Wil je weten hoe je meer zichtbaarheid kunt creëren?
Boek een gratis kennismakingsgesprek, waarin ik graag de mogelijkheden met je bespreek!