Masterclasses

Effectief leren en in de praktijk blijvend toepassen

Waarom, wat, hoe?

Niet alle medewerkers van een advocaten-, mediators-, of accountantskantoor hebben een commerciële inslag, terwijl velen juist geregeld contact hebben met klanten en prospects. En juist in die contacten liggen kansen op nieuw werk en meerwerk. Gelukkig is marketing een vak dat te leren valt. Het is in veel gevallen een kwestie van weten, denken en (gedisciplineerd) uitvoeren.

Uit ervaring weet Marketing Pepper dat het effect van een training altijd beter kan. Simpelweg omdat veel deelnemers na afloop weer overgaan tot de orde van de dag en vervallen in hun oude gedrag. Reden waarom wij onze trainingen altijd laten opvolgen door een persoonlijk coachingstraject waarbij we iemands ervaringen één op één bespreken.

Marketing Pepper biedt workshops aan over een breed scala aan marketing onderwerpen en maakt ze op maat voor jouw bedrijf en branche. Onze experts zorgen ervoor dat je direct leert, interactie hebt met de instructeurs en vragen kunt stellen. Wij kunnen iedere training passend maken voor jouw agenda – een halve dag, een hele dag of meerdere dagen sessies.

Wat levert het op?

  • De deelnemers leren verborgen kansen op nieuw werk en meerwerk te benutten.
  • De coaching helpt ze hun kennis en vaardigheden blijvend in de praktijk toe te passen.

Aangeboden masterclasses

Benieuwd wat ik voor jouw business kan betekenen?

I'm just a call away.