“Door drukte was marketing te vaak een sluitpost. Gelukkig vonden we Dorien, die ons hierbij uitstekend ondersteunt. Meedenken en doorpakken. Ik ben blij dat marketing nu wel de aandacht krijgt die dat ook in ons vak verdient, een must als wij ons willen onderscheiden.”

nanda-website-dorien

Nanda de Jongh-Ruyters
Advocaat/Partner BRight Advocaten

“Dorien helpt je met een concreet plan van aanpak en praktische social media tips & tricks waarmee je direct aan de slag kunt. Daarnaast is het nuttig en plezierig met Dorien te werken.”

user_contact

Irene Tax
Advocaat/Partner Windt Le Grand Leeuwenburgh

“Dorien geeft goeie tips, denkt mee en kent heel goed de pijnpunten op marketinggebied voor wat betreft de Advocatuur. Zij stelt goede vragen waardoor wij zelf flink aan het denken werden gezet. Dorien is bovendien een doorpakker.”

sebastiaan-400x600-vierkant

Sebastiaan Masselink
Advocaat/mede eigenaar Brusse & Masselink

“Dorien is als geen ander in staat om stapsgewijs, maar gedecideerd op jacht te gaan naar jouw focus. Door je te dwingen na te denken over wie je bent en wat je doet, waardoor je binnen no-time je klantenkring ‘ontdekt’ en in een stroomversnelling komt om je marketing op orde te krijgen. Dat alles gaat met een ongekende professionaliteit, transparantie en eerlijkheid. En uiteraard met een glimlach. Advocaten en juristen die nog twijfelen; begin eraan.”

peter-van-wijmen

Peter van Wijmen
Jurist/eigenaar Van Wijmen Legal

Benieuwd wat ik voor jouw business kan betekenen?

I'm just a call away.