REFERENTIES

Lees de reviews en begrijp waarom advocaten en mediators kiezen voor Marketing Pepper als hun vertrouwde marketingpartner.

Peter van Wijmen | referentie Marketing Pepper

“Dorien is als geen ander in staat om stapsgewijs, maar gedecideerd op jacht te gaan naar jouw focus. Door je te dwingen na te denken over wie je bent en wat je doet, waardoor je binnen no-time je klantenkring ‘ontdekt’ en in een stroomversnelling komt om je marketing op orde te krijgen. Dat alles gaat met een ongekende professionaliteit, transparantie en eerlijkheid. En uiteraard met een glimlach. Advocaten en juristen die nog twijfelen; begin eraan.”

Peter van Wijmen
Jurist & eigenaar Van Wijmen Legal

Micheline Don | referentie Marketing Pepper

“Ik vroeg me af of social media voor mij echt toegevoegde waarde zou hebben. Veel mensen zeggen expert op dit gebied te zijn, maar dat was tot nu toe tegengevallen. Door Dorien weet ik hoe ik social media kan inzetten op een manier die bij mij past en persoonlijk is. Zij nam mij ‘aan de hand’ en stelde goede vragen. Daarnaast heeft zij mij echt gemotiveerd en enthousiast gemaakt. Ik zie het nu als een mooie uitdaging en niet meer als een noodzakelijk kwaad! De persoonlijke aanpak van Dorien en haar manier van werken spreken mij erg aan.”

Micheline Don
Advocaat & partner Parker Advocaten

Sebastiaan Masselink | referentie Marketing Pepper

“Dorien geeft goeie tips, denkt mee en kent heel goed de pijnpunten op marketinggebied voor wat betreft de Advocatuur. Zij stelt goede vragen waardoor wij zelf flink aan het denken werden gezet. Dorien is bovendien een doorpakker.”

Sebastiaan Masselink
Advocaat & mede-eigenaar Brusse & Masselink

reviews1

“Dorien helpt je met een concreet plan van aanpak en praktische social media tips & tricks waarmee je direct aan de slag kunt. Daarnaast is het nuttig en plezierig met Dorien te werken.”

Irene Tax
Advocaat & partner Windt Le Grand Leeuwenburgh

reviews1

“Veel marketing en sales adviseurs spreken in vergezichten en zijn halve visionairs, maar het laat zich dan niet altijd goed vertalen in concrete uitvoerbare actie. De marketing sessie met Dorien was zeer inhoudelijk, onderbouwd, overtuigend, en praktisch toepasbaar. Door haar geloofwaardigheid en pragmatisme kunnen kantoorgenoten serieuzer met hun persoonlijke marketing aan de slag.”

Frank Peters
Litigator & partner Bureau Brandeis

Nanda de Jongh-Ruyters | referentie Marketing Pepper

“Door drukte was marketing te vaak een sluitpost. Gelukkig vonden we Dorien, die ons hierbij uitstekend ondersteunt. Meedenken en doorpakken. Ik ben blij dat marketing nu wel de aandacht krijgt die dat ook in ons vak verdient, een must om ons te onderscheiden.”

Nanda de Jongh-Ruyters
Advocaat & partner BRight Advocaten

Wil je weten hoe je jouw merk kunt onderscheiden en een echt concurrentievoordeel kunt opbouwen?
Boek een gratis kennismakingsgesprek, waarin ik graag de mogelijkheden met je bespreek!