Quick scan voor advocaten en mediators

Dorien Tendijck | header marketingtools

Quick scan 'Meer zichtbaarheid en klanten voor jouw kantoor'

Heb je als advocaat/jurist ook het gevoel dat je niet precies weet wat nu écht werkt voor het creëren van zichtbaarheid en aantrekken van meer klanten? En weet jij eigenlijk wel of de content van jouw website en social media wel aanslaan bij jouw doelgroep?

Wanneer je niet precies weet wat wel en niet werkt voor meer zichtbaarheid en klanten, loop je het risico dat je veel tijd kwijt bent aan de marketing van jouw kantoor en dat het niets oplevert. Zonde!

Laat een marketing quick scan uitvoeren van jouw bedrijf

Zodat jij exact weet wat jij specifiek voor jouw bedrijf nu kunt doen voor meer zichtbaarheid en klanten van jouw kantoor.

Wat levert het op?

De quick scan geeft jou helder overzicht in de belangrijkste marketing kansen, knelpunten en verbetermogelijkheden voor jouw kantoor zodat je weet waar jouw belangrijkste focus ligt.

pepertje_wit

Krachtige business marketeer nodig?

Dit maakt de marketing quick scan voor jouw kantoor inzichtelijk

Positionering

Wat de (marketing) speerpunten zijn specifiek voor jouw kantoor waarop je moet focussen zodat wat je doet resultaat oplevert. En wat jij kunt doen aan jouw positionering zodat je opvalt tussen jouw concullegae.

Website

Jouw website moet opvallen en direct duidelijk maken waarvoor een klant bij jouw kantoor moet zijn. Je krijgt inzicht in of jouw website een boodschap heeft die jouw klanten aanspreekt zodat ze contact met je opnemen.

Social Media

Je krijgt inzicht in of jouw social media jouw klanten raakt zodat je top of mind bent. Ook leer je wat jouw LinkedIn profiel nodig heeft om beter gevonden te worden en op te vallen.

De investering

De quick scan kost € 297,- excl BTW. Je ontvangt hiervoor concrete aanbevelingen wat jij nu kunt doen aan de marketing van jouw kantoor zodat wat je doet werkt en resultaat oplevert en een online 1-op-1 gesprek van 45 minuten om de aanbevelingen persoonlijk te bespreken.

Effectieve marketing start met de quick scan

Wil je weten hoe je de marketing voor jouw kantoor nog effectiever kunt maken? Bestel dan de quick scan 'Meer zichtbaarheid en klanten voor jouw kantoor' dan breng ik deze voor je in kaart.