BUSINESS MARKETEER voor advocaten & mediators

Dorien Tendijk-4211 Header Over Marketing Pepper

Maak kennis met Dorien Tendijck

Resultaatgerichte business marketeer

Ik ben ervan overtuigd dat advocaten, mediators en accountants business laten liggen, doordat ze vaak nog weinig aan marketing doen op een manier die ook echt iets oplevert. Terwijl het niet heel ingewikkeld hoeft te zijn.

Het marketingvak heb ik van A tot Z geleerd (en meer dan 20 jaar ervaring) binnen multinationals en startups in de fast moving consumer goods industrie. Het neusje van de zalm voor een marketeer. Daar waar marketing gemeengoed is, merken worden gebouwd en waar de klant centraal staat.

“Veel marketing en sales adviseurs spreken in vergezichten en zijn halve visionairs, maar het laat zich dan niet altijd goed vertalen in concrete uitvoerbare actie. De marketing sessie met Dorien was zeer inhoudelijk, onderbouwd, overtuigend, en praktisch toepasbaar. Door haar geloofwaardigheid en pragmatisme kunnen kantoorgenoten serieuzer met hun persoonlijke marketing aan de slag.”

 

Frank Peters
Litigator & partner Bureau Brandeis

Hoe opdrachtgevers mij typeren

  • Denkt en handelt oplossings- en klantgericht
  • Pragmatische en persoonlijke aanpak
  • Door de wol geverfd op het gebied van marketing
  • Gedreven en empatisch
  • Prettig kritisch
  • Verbindende kwaliteiten
  • Komt snel tot resultaat
  • Prettig persoon om mee te werken
  • Altijd met een glimlach

Totaaloplossing op maat

Marketing Pepper werkt nauw samen met deskundige partners omdat bij de ontwikkeling en uitvoering van marketing-activiteiten meerdere disciplines zijn betrokken. Iedere partner beschikt over specifieke expertise waarmee ze elkaar aanvullen. Ieder voelt zich individueel verantwoordelijk voor zijn inbreng; samen voelen we ons eigenaar van een goede procesgang en de totstandkoming van een goed eindresultaat.

Waarom kiezen voor Marketing Pepper?

Ik weet hoe jij je business moet managen, zodat je meer onderscheidend vermogen, zichtbaarheid en ideale klanten krijgt, waardoor je business groeit. Ik werk graag met ondernemende en besluitvaardige mensen die snappen dat marketing nodig is voor een succesvolle business. Ik ken de business- en marketingvraagstukken die je hebt en zorg voor een oplossing die bij jou past. Op een manier waar je blij van wordt en - uiteraard - jij en je collega's je kunnen richten op jullie eigen expertise.

Wil je weten of ik de juiste business marketeer ben voor jou?
Tijdens het kennismakingsgesprek brainstormen we 1-op-1 online of telefonisch over de marketingvraagstukken waarvoor jij een adequate oplossing zoekt. De sessie levert je nieuwe inzichten, vruchtbare ideeën en een praktisch toepasbaar stappenplan (inclusief instructies) om doelgericht resultaten te boeken. Waar wacht je nog op?