Dorien Tendijck | header marketingtools

Social Media: dichterbij jouw doelgroep kun je haast niet komen

Ik schreef het al eerder: van Social Media wordt over het algemeen nog niet heel veel gebruik gemaakt door juristen, notarissen en accountants.

Maar wat als je Social Media niet gaat gebruiken? Dan mis je een grote kans om jouw doelgroep te bereiken. Want die bevindt zich steeds meer op een van de Social Media platformen blijkt uit enkele conclusies van het Nationale Social Media onderzoek 2016 van NewCom:

– Het gebruik van Social Media blijft stijgen
– Facebook blijft groeien – vooral onder ouderen – daling onder jongeren stabiliseert in 2016
– De BEDRIJFSMATIGE INZET van Facebook GROEIT ook flink (er zijn 60 miljoen Facebook-pagina’s, een groei van 33 procent ten opzichte van het jaar ervoor en 4 miljoen actieve adverteerders)
– LinkedIn groeit in aantal gebruikers
– WhatsApp is grootste platform in 2016

Social Media is een uitstekende mogelijkheid om meer zichtbaarheid te creëren en klanten te krijgen mits je het op de juiste wijze inzet.

Dat doe je door het juiste Social Media kanaal te kiezen – waar jouw doelgroep zich bevindt – een connectie met ze te maken en ze vervolgens waardevolle content te bieden. Als je jouw connecties voorziet van goede content, zullen ze je als expert en als betrouwbaar gaan beschouwen en vanzelf hun weg naar jouw product of diensten weten te vinden.

Dorien Tendijck | business marketeer voor advocaten en mediators

Gratis webinar

Meer klanten en zichtbaarheid via LinkedIn

Wil jij weten hoe je meer klanten en zichtbaarheid kunt krijgen zonder dat het jou te veel tijd kost? Ik laat je zien in mijn webinar hoe je dat doet.

Laat een reactie achter