Dorien Tendijck

Business Marketeer | Geboortejaar: 27 jaar BG (Before Google)

“Ik ben ervan overtuigd dat advocaten, mediators en accountants business laten liggen doordat ze vaak nog weinig aan marketing doen op een manier die ook echt iets oplevert. Terwijl het niet heel ingewikkeld hoeft te zijn.

Het marketing vak heb ik van A-Z geleerd (en meer dan 20 jaar ervaring) binnen multinationals en startups in de fast moving consumer goods industrie. Het neusje van de zalm voor een marketeer. Daar waar marketing gemeengoed is, merken worden gebouwd en waar de klant centraal staat.

Ik weet hoe jij jouw business moet managen zodat je meer impact, onderscheidend vermogen en ideale klanten krijgt waardoor jouw business groeit.

En ik ken de business- en marketingvraagstukken die je hebt en zorg voor een oplossing die bij jou past. Op een manier dat je er blij van wordt en – uiteraard – zodanig dat jij en je collega’s je kunnen richten op jullie eigen expertise.

Ik werk graag met mensen die ondernemend & besluitvaardig zijn en snappen dat marketing nodig is voor een succesvolle business.”

Altijd met een glimlach

Opdrachtgevers noemen haar gedreven en empatisch. Qua ervaring in marketing is Dorien door de wol geverfd. Ze denkt en handelt klant- en oplossingsgericht en is prettig kritisch. Haar pragmatische en persoonlijke aanpak worden gewaardeerd, evenals haar verbindende kwaliteiten. Daarnaast komt Dorien snel tot resultaat en is ze een prettig persoon om mee te werken.

 Hoe realiseer je een constante aanwas
van nieuwe, ideale klanten’

Check ook
mijn webinar

Benieuwd wat ik voor jouw business kan betekenen?

I'm just a call away.